Vrijgezellenfeest

Op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest?
Creatief aan de slag met vriendinnen.

Na ontvangst met een glaasje bubbels, gaan we aan de slag. Je hebt keuze uit drie verschillende workshops.

Feestelijke accessoires

We gaan aan de slag met verschillende stoffen en maken broches, haarspelden en/of andere accessoires die jullie kunnen dragen op de mooiste dag van de bruid! 

T-shirts maken

Samen dingen maken, ontwerpen en ideeën uitwisselen. Dit is wat we doen bij deze workshop. Breng een oude t-shirt mee en die vervormen en herwerken we tot een nieuw hip model!

Alle extra materialen zijn aanwezig in het atelier. 

Something old, something new, something borrowed, something blue

Dit oud, Engels gezegde leert ons dat de bruid op haar trouwdag iets ouds, nieuws, iets geleend en iets dat blauw is bij zich draagt. Deze traditie staat voor het goede. Het is een soort gelukwens voor de bruid. Als ze deze dingen bij haar draagt, kunnen wij de bruid haar geluk verzekeren in haar huwelijksleven.

In deze workshop is het de bedoeling dat de bruid een oud kledingstuk meebrengt, van de moeder, een tante, oma, … Deze gaan we samen upcyclen tot iets nieuws. Daarnaast zorgen we voor een accessoire, zelfgemaakt door de vriendinnen in het blauw, opgebouwd met elementen die jullie meebrengen. Voorbeelden hiervan zijn: een haarspeld, een juweeltje, parel, …

Alle extra materialen zijn aanwezig in het atelier. 

 

Duurtijd van de workshops: 3uur.
Kostprijs: €150 
Indien gewest kunnen de workshops uitgebreid worden met een foto-shoot achteraf!
Deze workshops zijn voor maximum 10 personen .

Facebook share Follow