Wie zijn wij?

Astrid

Mijn eerste naaimachine heb ik gekregen toen ik 12 was. Ik kreeg de keuze van mijn ouders: een fiets of een naaimachine. Voor mij was de keuze zeer snel gemaakt. Sindsdien heb ik vele dingen gecreëerd, ontworpen, gemaakt, hersteld, maar al even vaak is het misgelopen. Dit is mijn grootste opleiding geweest: trial  and error. Maar omdat dit natuurlijk niet voldoende is, volgde ik ook opleidingen: een snit en naadcursus, veel ervaringsuitwisseling met de oma van een vriendin (erkend naaister), de start van theaterkostuumontwerp en als laatste: de retouchesopleiding.

Naaien en alles wat erbij komt kijken is mijn passie, wat ik het allerliefste doe. Ik durf buiten het conventionele te gaan, nieuwe technieken te testen en toe te passen.

Ik hoop dit ook te kunnen overbrengen op andere mensen. Zodat iedereen plezier krijgt in het maken van dingen met textiel. Maar ook de mensen vooruit te helpen die thuis vastzitten of er door omstandigheden niet toe komen. Dit in combinatie met mijn opleiding als leerkracht, zorgt ervoor dat ik mijn workshops met veel liefde breng.

Spring zeker eens vrijblijvend binnen!

Susi

 

Facebook share Follow